"VANG DE TIJD EN MAAK MOOIE HERINNERINGEN" 

 

Een afdruk van jouw borsten vereeuwigen in een prachtig persoonlijk keramisch kunstwerk. Dat wens ik elke vrouw toe.

Het vergt een beetje lef maar je houdt er een uniek beeld aan over met jouw borsten als blauwdruk.

Waarom ben ik dit gaan doen. Allereerst, ik hou van torso's, vaak zijn het boeiende beelden. Daarnaast had ik zelf deze wens al heel lang om een beeld te maken met mijn borsten als blauwdruk. Alles is vergankelijk zo ook borsten.

Het werken met klei is fijn, een aardse grondstof wat je kunt vormen tot een onvergankelijk beeld. De uitdaging om van zo'n ruwe massa iets teders te maken.

 

 

Of

 

Een kunstwerk van je borsten omdat het nu nog kan.

Wat me daadwerkelijk in actie bracht om die gipsmal te gaan maken was het feit dat ik gebeld werd door mijn huisarts omdat er tijdens het landelijk borstonderzoek wat gezien was op de foto. Na deze check bleek alles in orde te zijn. Lucky lucky me!

 

Het is erg ingrijpend als je als vrouw geconfronteerd wordt met borstkanker en een borstamputatie moet ondergaan. Veel vrouwen zijn op zoek naar een symbolische manier om afscheid te nemen van hun borst(en).

Dit wil ik graag mede mogelijk maken door aan de slag te gaan met het maken van een keramisch kunstwerk van je borsten zodat je altijd een tastbare herinnering hebt. Indien gewenst kunnen we er samen aan werken.

Soms is er niet zoveel tijd meer, hierin probeer ik mee te werken en wil graag op korte termijn afspreken voor het maken van de mal. Daarna kun je altijd zelf bepalen wanneer je eraan toe bent om je kunstwerk te laten maken.